Avtor: zuvisnjagora Objavljeno: 23. 08. 2012

Pričevanje Jožice Omahen

Čudeži se dogajajo tudi danes. Sem Jožica Omahen. Februarja je bilo 2 leti, kar sem zbolela. Odkrili so mi raka na jajčnikih z metastazami na diafragmi in črevesju z zelo majhnimi možnostmi za preživetje.

Dobri Bog pa se je odločil drugače. Za pomnožitev moje vere in vere vseh okrog mene, me je ozdravil.

Zelo sem hvaležna Nebeški materi Mariji, ki mi je skupaj s svojim sinom Jezusom pošiljala na pot čudovite ljudi, ki so zame molili, duhovnike, ki so opravljali svete maše, me obiskovali, molili, nosili Jezusa, opravili bolniško maziljenje in seveda domačim, ki so bili ves čas z mano.

Celo zdravnica, ki me je drugič operirala je na informacijah rekla:«To je mali čudež.«

Ne mali, temveč  velik je! Bogu hvala!

Še nekaj bi rada podelila z vami.

»Zaupate mi, molite in se postite, z vami bom Jaz vaša Pomočnica« tako že več  kot 30 let prosi Marija Kraljica Miru iz Medžugorja. To se me je zelo dotaknilo in več  kot 18 let sem se vsako sredo postila ob kruhu in vodi. Kraljica Miru mi je vse povrnila, saj se mi je vse dogajalo ob sredah, 2 operaciji in 7 kemoterapij. Enkrat sem šla na kemoterapijo v torek, a so me za en dan poslali domov, da ni v redu kri. To ni naključje, to je Njeno delo. Župnik, ki je vse to spremljal, saj sem hodila k sveti maši, ko sem lahko, v zakristijo, zaradi slabe odpornosti, je komentiral:«Sedaj sem spoznal pomen posta.« Hvala Mati Kraljica Miru!

Ko sem se pozdravila, sem s postom nadaljevala.

Jožica Omahen